Adrian Nastase ar putea ramane fara Casa din Zambaccian, ferma de la Cornu si mai multe tablouri.

Judecatoria Sectorului 1 a admis, vineri, cererea Inspectoratului de Stat in Constructii de incuviintare a executarii silite a lui Adrian Nastase cu peste 3,3 milioane de lei, prejudiciul din dosarul "Trofeul Calitatii". Decizia nu poate fi contestata.

Cererea de executare a fost facuta de Inspectoratul de Stat in Constructii si a fost inregistrata, pe 30 ianuarie, la Judecatoria Sectorului 1.

"Nu exista cai de atac. Aceasta este o decizie pe care Judecatoria o ia intr-o etapa preliminara a executarii silite. Este doar o problema de natura formala. Judecatorul a verificat daca titlul executoriu prezentat de un executor indeplineste normele legale. De aceea, toata aceasta furtuna mediatica, ca domnului Nastase i se iau casele, nu are nicio substanta legala. E o forma procedurala de incepere a executarii silite", a explicat, la Realitatea TV, Ion Cazacu, avocatul fostului premier.

In prezent, Adrian Nastase executa o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru implicarea in dosarul "Trofeul Calitatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.