Patru articole suspecte de plagiat ale ministrului Educatiei, Ioan Mang, au ajuns pe masa Consiliului National de Etica.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Educatiei, in acest moment la Consilului National de Etica au ajuns doua sesizari referitoare la patru articole semnate de Ioan Mang despre care exista suspiciuni de plagiat.

Consiliul - singurul organism care are, potrivit legii, posibilitatea de a analiza cazurile de plagiat - se intruneste astazi, scrie romanialibera.ro.

Sesizarile, care au fost primite la 9 mai, vizeaza atat pe ministrul Educatiei, cat si pe sotia acestuia, au precizat cei de la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).

Ele au fost depuse de presedintele Asociatiei pentru Educatie si Cercetare EDU CER, Stefan Vlaston, au precizat sursele citate.

Termenul legal pentru rezolvarea unei sesizari este de 90 de zile, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor ANCS, specialistii vor incerca sa analizeze sesizarile, pentru a putea raspunde acestora, eventual, intr-un interval mai scurt.

Citeste si: Ioan Mang, noul ministru al Educatiei, acuzat de plagiat

Dovezi ca Ioan Mang a plagiat, de la Emil Boc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.