Social 8 Mai 2012 10:29
Autostrada Bucuresti - Pitesti, DN72 (Transfagarasan) si alte drumuri nationale din tara sunt afectate marti dimineata de blocaje de circulatie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 10.00 circulatia autovehiculelor se desfasura normal pe majoritatea drumurilor nationale si pe autostrazi, nefiind semnalate probleme deosebite de fluenta a traficului.

Deoarece ieri seara, pe sensul Bucuresti – Pitesti al Autostrazii A1, la kilometrul 73, un concasor de piatra, in greutate de 40 de tone, a cazut de pe un trailer si a afectat carosabilul, banda numarul 1 este restrictionata, circulatia rutiera desfasurandu-se pe cea de-a doua banda.

Reamintim ca DN7C (Transfagarasan) este inchis pe sectorul cuprins intre kilometrii 104 metri (Piscu Negru) si 130+800 metri (Cabana Balea Cascada), pana la data de 30 iunie 2012 (conform regulamentului de functionare a drumului), intrucat conditiile meteorologice din zona montana inalta pot periclita siguranta circulatiei.

De asemenea, in judetul Caras-Severin, din cauza unei alunecari de teren, este inchisa varianta de ocolire Domasnea. Autovehiculele circula pe vechea ruta, pe DN6. Si in judetul Gorj, DN67C este inchis intre kilometrii 34+800 metri si 67+400 metri (Ranca – limita cu judetul Alba). Pe acest sector de drum se executa lucrari, iar restrictia este semnalizata corespunzator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.