Social 19 Martie 2012 11:19
Marti incepe a doua etapa de inscriere in primul an de scoala, pentru parintii care vor sa-si inscrie copiii in alta scoala decat cea din circumscriptia lor.

Unitatile de invatamant din Capitala au inscris in prima etapa 5.650 de copii in clasa pregatitoare si 9.168 in clasa I (14.818 in total), pentru urmatoarea etapa, care incepe marti, fiind disponibile 7.201 locuri, a anuntat, luni, Inspectoratul Scolar.

Dintre acestea, 3.063 de locuri sunt pentru clasa pregatitoare si 4.138 pentru clasa I, relateaza MEDIAFAX.

Informatiile privind inscrierea pentru aceasta prima etapa, respectiv numar de locuri propuse in planul de scolarizare, numar de copii inscrisi si criteriile specifice de inscriere, sunt afisate la intrarea in fiecare unitate scolara si pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, www.ismb.edu.ro.

Potrivit ISMB, marti incepe a doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare si in clasa. In aceasta etapa se pot inscrie si copiii care au domiciliul in alte localitati. Parintii se pot adresa celor sase unitati de invatamant destinate inscrierilor copiilor din provincie sau se pot prezenta direct la unitatea de invatamant la care doresc sa se inscrie, a precizat ISMB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.