Tinerii liberali propun premierului Ungureanu sa prelungeasca programul bugetarilor cu jumatate de ora, pentru ca lucratorii statului sa serveasca pranzul.

Pauza de masa zilnica de 30 de minute este prevazuta in Codul Muncii. Reprezentantii Tineretului National Liberal (TNL) precizeaza ca aceasta este nu este inclusa in programul de lucru de 8 ore al bugetarilor si nici nu este platita, relateaza realitatea.net.

La mijlocul saptamanii, premierul Mihai Razvan Ungureanu a solcitat schimbarea programului bugetarilor, astfel incat toate institutiile (cu exceptia unitatilor de invatamant) sa aiba un program unitar care incepe la 8:00 si se termina la 16:00.

Motivatia a fost sa se eficientizeze activitatea acestor institutii, avand in vedere ca, pana acum, institutiile aveau program diferentiat, activitatea acestora incepand la 8, la 8.30 sau la 9.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.