Jandarmeria trebuie sa administreze doua actiuni de protest astazi, iar traficul va fi restrictionat in sectorul 1 din cauza mitingului USL.

Jandarmeria Bucuresti a suplimentat dispozitivele de jandarmi, joi, in contextul desfasurarii a doua adunari publice diferite, mitingul organizat de USL si protestul din Piata Universitatii, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

Dispozitivele de jandarmi au fost suplimentate astfel incat sa poata fi gestionata situatia din ambele locatii, relateaza MEDIAFAX.

"Ne-am pregatit foarte bine pentru ziua de maine (joi-n.r.). In aceasta seara am avut o ultima analiza si maine dimineata vom discuta din nou. Incercam sa asiguram conditii de participare a tututor celor care vor veni din tara", a spus Igas, dupa ce a fost intrebat daca are emotii pentru acele manifestatii.

Judetul care contribuie cu cei mai multi manifestanti pentru mitingul USL ramane Constanta, de unde sunt asteptati 2.000 de cetateni. Urmeaza 500 de simpatizanti PNL din Iasi si 350 de liberali, conservatori si social-democrati din Galati. Cluj-Napoca va trimite 300 de reprezentanti la manifestarea din Capitala, iar Timisoara - 200.

La protestele din Capitala si-au anuntat participarea si sustinatori din Braila, Sibiu, Bacau, Vaslui, Giurgiu, Tulcea, Bistrita Nasaud, Mehedinti, Covasna, Prahova. Acestia vor veni la Bucuresti fie cu mijloace de transport puse la dispozitie de partid, fie cu masinile personale, cu microbuze sau cu trenul.

Manifestantii vor pleca in mars la ora 15.30, de la Piata Arcul de Triumf pe strada Soseaua Kiseleff, pana la strada Monetariei, din apropierea Muzeului Taranului Roman. Primaria Capitalei nu a permis aliantei USL ca marsul sa treaca pe la Cotroceni sau Piata Universitatii, de aceea se limiteaza doar la traseul Arcul de Triumf - Piata Victoriei (in piata la ora 18:00 va avea loc mitingul de protest).

In aceste conditii, in Bucuresti traficul rutier va fi restrictionat, joi, in intervalul orar 14:00 - 19:00 pe Sos. Kiseleff, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, precum si pe strazile care intersecteaza artera respectiva, exceptie facand bd. Ion Mincu, care va fi inchis gradual, in functie de numarul participantilor la adunare, relateaza hotnews.ro.

Citeste si:
Taximetriștii din București au ieșit la protest. „Nu vă mai bateți...
Taximetriștii din București...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.