Senatorul Verestoy Attila a fost implicat intr-un accident rutier petrecut in judetul Cluj, joi dupa-amiaza.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a suferit fracturi multiple in urma unui accident rutier in care a fost implicat joi dupa-amiaza in jurul orei 16. Accidentul a avut loc dupa ce masina senatorului a intrat in contrasens si s-a ciocnit de un tir.

"Soferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din directia opusa. Accidentul s-a soldat cu ranirea soferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru ingrijiri medicale", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Initial, senatorul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj, dupa care a fost transportat cu un avion cu echipaj SMURD la bord la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, Bogdan Oprita, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca starea pacientului este stabila, desi a suferit mai multe fracturi: la gamba, la mana si la clavicula.

Medicii nu pot deocamdata sa opereze pentru fractura la gamba, intrucat pacientul are un hematom mare si pana la retragerea acestuia nu se va inteveni. E posibil sa se intervina pentru o operatie a mainii, a explicat Oprita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.