Un barbat in varsta de 42 de ani, din Craiova, angajat al Ford Romania, a murit, vineri, la spital, dupa ce s-a mutilat cu un cutter in toaleta fabricii chiar in timpul programului de lucru.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Craiova, Cristina Geormaneanu, barbatul a fost adus la unitatea medicala cu o ambulanta care apartine uzinei Ford.

"Pacientul avea multiple plagi la gat, antebrate, glezna si calcaneu bilateral, insa plaga cea mai grava a fost cea de la gat care a fost una profunda", a declarat dr. Cristina Geormaneanu, citat de MEDIAFAX.

Medicii au precizat ca in ciuda manevrelor de resuscitare barbatul a murit.

Potrivit politistilor, barbatul a fost gasit in jurul orei 13.00, in toaleta fabricii.

Surse din randul anchetatorilor au spus ca barbatul si-ar fi pus capat zilelor pentru ca suferise o depresie dupa ce divortase de sotie in urma cu un an si din cauza datoriilor mari pe care le acumulase.

  • Care a fost cauza decesului?
"Politia a fost anuntata imediat dupa incident. Din cercetari s-a stabilit ca barbatul a fost gasit de catre colegi in baie cu un cutter langa el. A fost nevoie sa se forteze usa intrucat aceasta era incuiata. Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii. Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea barbatului", a precizat agentul Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj.
Colegii de serviciu spun ca barbatul era angajat de 20 de ani la Uzina de la Craiova si era sef de echipa la sectia asamblari auto.

"Eu l-am vazut in ultima perioada cam depresiv. Stim ca divortase de sotie si ne-am gandit ca ii este greu, dar nu ma asteptam sa recurga la acest gest", a spus unul dintre colegii de serviciu.

Reprezentantii Ford Romania sustin ca barbatul a fost gasit "departe de locul sau de munca" si exclud ca ar fi vorba despre un accident de munca.

"Ford Romania confirma ca un angajat al companiei a decedat la spital in aceasta dupa-amiaza si transmite condoleante familiei si prietenilor acestuia. Persoana a fost internata dupa ce a fost gasita in stare grava departe de locul sau de munca. Vom coopera pe deplin si vom sprijini autoritatile competente pe parcursul cercetarilor. Cu toate acestea, circumstantele indica faptul ca nu este vorba despre un accident de munca si ca nu au fost implicate alte parti", se arata intr-un comunicat remis, vineri, de reprezentantii Ford.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.