Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a afirmat astazi ca la examenele de bacalaureat din acest an nu se va mai copia, avertizand ca "daca altii nu vor fi vigilenti", ce s-a intamplat in vami se va intampla si in Educatie.

Daniel Funeriu a declarat, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) din Cluj, ca, incepand de anul trecut si continuand cu acest an, nu se va copia la bacalaureat.

"Incepand de anul trecut si continuand si in acest an, va asigur ca nu se mai fura startul in viata si nu se va mai copia la examenele de bacalaureat. Daca altii nu vor fi vigilenti, ce ati vazut in vami veti vedea si in educatie. Este un semnal pe care doresc sa il transmit"
, a spus acesta, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, al Agriculturii, Valeriu Tabara, comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos, si presedintele Comisiei de Agricultura din PE, Paolo Del Castro, participa astazi la USAMV Cluj-Napoca, la Conferinta Consortiului USAMV.

Citeste si: Bacalaureatul din 2011, supravegheat de parinti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.