Viscolul a facut prapad in sudul Romaniei. Zeci de soferi au ramas blocati in nameti. Oamenii au mers pe jos prin zapada sau au fost ajutati de politie pana cand masinile de deszapezire au ajuns la ei. Cele mai afectate judete au fost Buzau, Ialomita, Vrancea si Braila.
  • In apropiere de Buzau, trei camioane s-au rasturnat, iar sase masini si un autobuz au ramas blocate. Mai multe drumuri judetene au fost inchise circulatiei, potrivit Realitatea.net. Tot in Buzau, scolile din 12 localitati se vor deschide abia marti, acesta fiind primul caz de scoli inchise din cauza conditiilor nefavorabile, anul acesta.

  • In Mehedinti, tirurile neechipate de iarna au facut patinaj.

  • In Gorj, un sofer a vazut moartea cu ochii dupa ce camionul sau a derapat. "Interventia a fost dificila, deoarece soferul avea picioarele prinse sub bord si a trebuit sa scoatem bucata cu bucata pentru a-i scoate picioarele de sub bord", a declarat plutonierul Barbonie Codrut.
  • Un utilaj de deszapezire si 12 tiruri au derapat si s-au rasturnat pe drumul dintre Slobozia si Braila. Peste 60 de masini au ramas blocate in apropiere de localitatea Baraganu. Circulatia s-a reluat dupa trei ore, iar coloana de masini depasea zece kilometri.

Centrul Infotrafic
a anuntat ca circulatia rutiera pe cele doua autostrazi, Bucuresti – Pitesti si Bucuresti – Constanta, se desfasoara cu dificultate, in conditii de iarna, din cauza ninsorii abundente, nefiind semnalate insa blocaje sau alte probleme deosebite.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.