Fostul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Neamt comisarul-sef Aurelian Vasea Soric este in concediu medical pana luni, cand ar urma sa revina la serviciu.

Ofiterul, care este cercetat de Consiliul Superior al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), s-a prezentat la serviciu si a depus documentatia medicala prin care justifica o internare de o zi la un spital iesean si prin care, de asemenea, solicita trei zile de concediu medical.

Potrivit unor surse din Politie, comisarul-sef Soric ar avea probleme cu spatele si reumatism, transmite MEDIAFAX.

Astfel, Soric se afla in prezent in concediu medical, dar luni fostul comandant al IJP Neamt va reveni la munca.

Fiind pus la dispozitie, ofiterului ii vor fi stabilite sarcini de la conducerea centrala a Politiei Romane, asteptand, in acest timp, sa fie reprogramat pentru audierea la IGPR.

Comandantul Politiei Neamt, comisarul-sef Dorel Manole, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca Soric l-a anuntat joi dimineata ca nu poate ajunge la Bucuresti pentru audieri intrucat trebuie sa faca un control cardiologic la Iasi.

"Conform legii, i-am acordat aceasta derogare. Dumnealui s-a dus la control, a fost o zi internat la Iasi, iar acum a fost externat. Urmeaza ca procedura de cercetare sa fie continuata, conform legii. Daca dumnealui are grave probleme de sanatate si ne va solicita un concediu medical, vom respecta legea si i-l vom acorda. Apoi vom actiona tot conform procedurilor legale", a declarat comisarul-sef Dorel Manole.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.