Mai multe persoane au furat banii dintr-un bancomat aflat la intrarea in sediul unei societati din Ramnicu Valcea, dupa ce i-au luat paznicului pistolul, l-au batut pe barbat, l-au legat si l-au incuiat apoi intr-o incapere.

Jaful a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la o societate comerciala aflata in zona de nord a municipiului Ramnicu Valcea, iar pana la ora transmiterii acestei stiri atacatorii nu fusesera prinsi, fiind organizate filtre ale Politiei in tot municipiul, transmite corepondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, din declaratiile paznicului si din primele cercetari reiese ca acesta a sesizat la un moment dat in fata punctului de acces in firma, unde isi desfasura serviciul de paza, un autoturism care a parcat, iar ulterior s-a deplasat la acesta pentru a-i cere soferului sa mute masina de acolo.

"In masina erau doua persoane, iar in momentul in care paznicul a ajuns la acestea din spate au aparut alti trei indivizi, mascati, care l-au batut si l-au imobilizat pe paznic. Ulterior, l-au inchis in baia punctului de acces in societate, iar apoi au taiat balamalele cutiilor bancomatului, pe care le-au furat cu tot cu bani. Deocamdata nu se cunoaste suma furata, urmand ca reprezentantii bancii sa vina la fata locului sa stabileasca acest lucru. Atacatorii i-au luat paznicului si pistolul, care avea sase gloante, si au fugit", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Valcea, subcomisar Emilian Musulete.

El a precizat ca atacatorii l-au legat pe paznic cu o curea, cu mainile la spate, iar dupa ce agresorii au fugit barbatul a reusit sa se dezlege, a spart o usa a incaperii, apoi l-a anuntat pe dispecerul de serviciu al firmei.

In urma incidentului, paznicul, in varsta de 28 de ani, a ajuns la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea.

Bancomatul la care a avut loc jaful apartine BCR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.