Un mic incendiu a survenit la o garnitura de metrou in statia Gorjului, in jurul orei 12:15. Circulatia a fost oprita.

  • [UPDATE]- Incidentul de la statia de metrou a fost provocat de o problema tehnica la motorul unui tren, a declaratGheorghe Udriste, directorul general al Metrorex.

Potrivit acestuia, circulatia metroului nu a fost intrerupta. "Calatorii au fost evacuati in statia Gorjului, iar garnitura afectata a plecat la depou fara persoane. Oamenii ramasi pe peron au fost preluati de urmatorul tren", a precizat directorul Metrorex.

Circulatia a fost intrerupta la statia Gorjului, dupa ce dintr-un vagon a inceput sa iasa mult fum. Garnitura se deplasa intre statiile Lujerului si Gorjului. Metroul a ajuns in statie, unde au fost evacuati toti pasagerii. Doua persoane au necesitat ingrijiri medicale pentru crize de astm si intoxicatii usoare cu fum.

La fata locului s-au deplasat pompierii, care au stins imediat incendiul, si echipaje Smurd, care au acordat primul ajutor. Nu au fost inregistrate alte victime, potrivit Realitatea tv.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au declarat ca reprezentantii Metrorex nu au solicitat ajutorul, intervenind cu propriile echipe de salvare. Deocamdata nu se cunosc cauzele incendiului.

Echipajele de la metrou si ISU sunt inca la fata locului in cazul in care va fi nevoie de alte interventii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.