In ultima perioada milioane de parinti din SUA s-au scandalizat la vederea unui video postat pe YouTube, unde fetite de 7 ani danseaza de-a dreptul provocator, avand ca fundal sonor hit-ul "Single Ladies" al lui Beyonce.
Filmuletul a fost preluat de catre cele mai importante posturi de televiziune din State. Comentatori si jurnalisti se intreaba daca este normal ca niste fetite de 7 ani, foarte talentate de altfel, sa execute miscari de dans total nepotrivite varstei lor, imbracate in costumatii extrem de provocatoare, in timp ce parintii aflati in sala striga si aplauda, la miscarile lor deochiate.

“ Acest video a fost scos complet din contextul competitional. Dansul fetitelor nu trebuia vazut de milioane de oameni”, a spus unul dintre parinti. Au gasit si un motiv rezonabil pentru a explica de ce fetitele erau imbracate in pantaloni scurti stramti, din satin, imitand stilul prostituatelor (hooker look). “Costumele au fost create pentru miscare , pentru a permite miscarile spectaculoase si pentru a arata liniile corpului”, au explicat parintii.

“Cati pedofili au vazut filmuletul cu pricina? Incotro ne poarta societatea?”, se intreaba parinti ce dezaproba modul in care au fost prezentate fetitele intr-o competitie de dans.

C.C. Chapman, un tatic care s-a aflat intamplator in sala de spectacol, in timpul concursului de dans, a scris un articol dezaprobator pe site-ul Digital Dads. “Am participat impreuna cu fetita mea la acest concurs. M-am bucurat sa vad atatea fetite, de diferite varste de un talent uluitor. Nu am fost insa pregatit pentru un lucru. Sa le vad pe aceste fetite imbracate in plase, pantalonasi scurti si cizmulite cu toc, cu parul indreptat si cu gene false, miscandu-se languros pe scena. (…) Nu ma intelegeti gresit. Departe de mine puritanismul, insa in timp ce stateam in public si le vedeam pe fetitele de 6 si 7 ani care executau miscari mai potrivite pentru un club de striptease decat pentru o scena de scoala, a trebuit sa ma opresc si sa reflectez. De ce ne lasam copiii sa faca asta? Si mai rau: de ce parintii din audienta fluierau si aclamau de cate ori fetele faceau o miscare extra sexy? Cum de, dintr-o data, sexualizarea fetitelor este ok pentru parinti?”, se intreaba retoric, tatal in cauza.

Citeste si:
Sora lui Daniel Balaciu vrea să îi ia fetițele Danei Roba. Reacția...
Sora lui Daniel Balaciu vrea...

Doi dintre parintii fetelor aflate pe scena pentru acest performance deja devenit celebru, au gasit o modalitate pentru a-si apara copiii, in emisiunea Good Morning America, de la ABC News.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.