Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru o parte dintre infractiunile pentru care a fost judecat, potrivit Tribunalului din Sibiu. Acesta se afla in Suedia de peste cinci ani, cand a fugit din Romania.

Liderul MISA era cercetat pentru fapte de perversiune sexuala in forma continuata, doua infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si doua infractiuni de trafic de minori, potrivit Realitatea.

Instanta a dispus incetarea procesului pentru alte infractiuni, respectiv coruptie sexuala, act sexual cu un minor, ambele in forma continuata, si trecerea frauduloasa a frontierei Romaniei, "ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale".
In acelasi dosar, alaturi de Bivolaru, au mai fost judecate doua persoane, Farkas Ferenc Zsolt si Farcasi Maria Mirona, in cazul carora instanta a decis de asemenea incetarea procesului pena.

Bivolaru a fugit din in Suedia in urma cu cinci ani, fiind retinut de politia suedeza. In cele din urma, autoritatile suedeze i-au acordat azil politic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.