Sambata, 20 martie, toti vegetarienii din Romania se strang cu mic si mare la Ceainaria Serendipity, intre orele 14:00 si 18:00, pentru a sarbatori MeatOut Day.

Aceasta sarbatoare pe care Societatea Vegetarienilor din Romania o celebreaza pentru a 4-a oara , il va avea ca invitat special pe Zoltan de la Sarmalele Reci, vegetarian de 16 ani.

In plus, cu ocazia MeatOut Day, care se serbeaza in 50 de state din SUA si 25 de tari din intreaga lume, Marius Vornicescu, membru SVR, isi lanseaza cartea de retete vegetariene. Dedicata promovarii unui stil de viata vegetarian, MeatOut Day se celebreaza la inceputul primaverii prin festivaluri, dezbateri, dineuri, demonstratii culinare etc. Vegetarieni celebri isi sustin si cu aceasta ocazie stilul de viata: Brigitte Bardot, Paul McCartney, Richard Gere, Jude Law, Alicia Silverstone, Vanessa Williams, Annie Lennox, Dustin Hoffman, Moby, Lenny Kravitz, Bryan Adams etc.. Societatea Vegetarienilor din Romania serbeaza MeatOut Day pentru a patra oara in Romania. Stilul de viata vegetarian are deja sustinere si in randul vedetelor locale: Zoltan Andras (Sarmalele Reci), Ana Maria Ferentz, Andreea Raicu, Andi Moisescu, Ludovic Orban, Paula Seling, Monica Davidescu, Anca Turcasiu etc.

Se pregatesc pentru noi produse proaspete, delicioase, servite in stilul bufet suedez: sushi, chiftelute cu naut si susan, orez indian si chinezesc, lipii si paine indiana, prajitura de ciocolata cu nuci si tort de vanilie cu zmeura. Toate acestea sunt oferite cu placere de SVR la ceainaria Serendipity. Se vor dezbate si subiecte precum cosmetice naturale si cazuri fericite in care animale de companie si-au gasit un nou camin.


Societatea Vegetarienilor din Romania
a fost infiintata la Cluj in 1991. In prezent are peste 600 de membri. SVR desfasoara activitati de promovare a unui stil de viata vegetarian, informand atat asupra avantajelor personale (sanatate, vitalitate, energie) ale celor ce urmeaza o astfel de dieta, dar si a impactului pozitiv asupra mediului, animalelor si planetei in general.

Intrarea este libera, iar pentru rezervari poti trimite email la events@serendipity.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.