Asociatia GIA va invita sa adoptati un catel sau o pisica in cadrul ONG Fest in acest weekend (12-13 septembrie).
ONGFest este cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti, un promotor al comportamentului filantropic si voluntar, precum si al participarii publice, care se va desfasura intre 11 si 13 Septembrie in centrul vechi al Bucurestiului.

In cadrul ONGfest, asociatia GIA - Group Initiative for Animals va promova proiectele in desfasurare (campanii de sterilizari, adoptii, programe educative si de informare) dar va oferi si ocazia de a adopta imediat un catel sau o pisica, la standul GIA in centrul vechi (strada Postei), sambata si duminica intre orele 10-18.

Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, voluntarii GIA vor fi alaturi de doritori cu sfaturi privitoare la necesitatile animalelor, vor povesti despre importanta si beneficiile aduse de prezenta unui animal de companie in viata noastra, vor prezenta fotografii si istoriile animalelor salvate dar vor avea alaturi si pui dragalasi care isi cauta un stapan. Toate animalele vor fi oferite spre adoptie vaccinate, deparazitate, cu carnet de sanatate.

"Pentru Diversitate. Impotriva Discriminarii" la ONGFest


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.