Social 6 Aprilie 2009 15:02
Arestarea intempestiva si controversata a lui Gigi Becali a fost legata tot mai des de numele omului de afaceri, Puiu Popoviciu. Multi nu s-au sfiit sa declare ca acesta ar fi, de fapt, artizanul operatiunii, la fel cum banuielile duc si catre o razbunare a ofiterilor fideli din "Doi s'un sfert" lui Cornel Serban.
Puiu Popoviciu a declarat, in exclusivitate pentru revista Q Magazine, ca nu are nicio legatura cu aceste supozitii. "Nu sunt in spatele arestarii lui Gigi Becali si nu ma bucur deloc pentru ceea ce i se intampla. Am fost retinut pentru 24 de ore si nu doresc asta nici macar dusmanilor mei. Daca am o competitie cu Gigi Becali, aceasta este pe cifra de afaceri, nu pe libertate. Daca eram capabil sa ordon arestarea lui Becali, asa cum se insinueaza, as fi facut-o de cand mi-a facut plangere, nu acum. Este aberant sa crezi ca un om se poate substitui unor institutii ale statului sau unor probe juridice. Eu am incredere in Justitia romana. Cel putin in cazul meu si-a demonstrat independenta", a adugat omul de afaceri.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.