Social 9 Martie 2009 10:00
Sase persoane - patru liceeni si doua romance - si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut vineri seara in apropiere de orasul Stara Zagora, cand un autocar inmatriculat in Turcia a lovit in plina viteza un automobil peste care apoi s-a rasturnat, relateaza presa bulgara.

Cele doua romance se aflau in autocar, iar liceenii in masina peste care s-a rasturnat autobuzul, potrivit NewsIn.

Autocarul avea la bord 30 de persoane, dar in afara celor doua femei din Romania care si-au pierdut viata nimeni nu a patit nimic. In schimb, cei patru tineri bulgari - elevi in ultimul an la un liceu de limbi straine din Stara Zagora - au murit pe loc. Echipele de descarcerare au avut nevoie de trei ore pentru a scoate cele sase cadavre dintre fiarele contorsionate, potrivit Sofia News Agency.

Accidentul s-a petrecut vineri seara, in jurul orei locale 22.00, pe drumul principal dintre orasele Sliven si Stara Zagora, langa satul Hristeni. Deocamdata cauzele tragediei rutiere sunt inca investigate.

Primarul din Stara Zagora a declarat zi de doliu in oras pentru duminica, toate evenimentele publice programate fiind anulate, a informat agentia FOCUS.

Potrivit BGNES, soferul automobilului in care se aflau cei patru liceeni care si-au pierdut viata avea 18 ani, dar avea carnet de conducere de numai trei luni. El nu a respectat indicatorul de oprire obligatorie, iar autocarul a lovit in plina viteza automobilul marca "Volkswagen Golf". Carosabilul era umed si vizibilitatea proasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.