Social 21 August 2008 23:00
Soferul autoturismului Ferrari care a accidentat mortal un pieton in Timisoara s-a prezentat la Politie, miercuri seara, insotit de avocat, la aproape 24 de ore dupa ce a produs accidentul si a fugit de la locul faptei, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit politistilor, soferul masinii Ferarri este medic, insa nu practica aceasta meserie, fiind asociat la o firma de imobiliare din Timisoara. Adrian Iosif Cocoana a declarat la audieri ca taxiul i-ar fi taiat calea si, in incercarea de a-l evita, a fost nevoit sa intre pe contrasens. Barbatul in varsta de 32 de ani a mai spus politistilor ca s-a predat dupa ce s-ar fi consultat cu tatal si cu prietena lui. Dupa audieri, Adrian Iosif Cocoana a plecat, insotit de un procuror, la Parchet, unde urmeaza sa fie audiat de anchetatori.

Cu cateva ore inainte ca soferul sa se prezinte in fata politistilor, tanara care se afla pe scaunul din dreapta masinii acestuia a venit si ea, insotita de un avocat, in fata politistilor de la Politia Rutiera Timis. Declaratiile ei sunt asemanatoare cu cele ale vinovatului, insa nu si cu cele ale martorilor.

“Pot sa spun ca nu era baut. El doar a incercat sa evite taximetristul. Nu-mi dau seama exact ce s-a intamplat. Cand m-am dat jos am incercat sa dau primul ajutor victimelor impreuna cu alte persoane. Impreuna cu el (soferul, n.r) si alti trecatori, am luat masina de pe baiat. I-am acordat primul ajutor, pana cand a venit ambulanta. Dupa aceea nu stiu unde a disparut soferul si nici nu am reusit sa-l contactez”, a declarat politistilor fata de 21 de ani.

Politistii l-au audiat si pe tatal conducatorului auto, care a declarat ca a facut toate eforturile sa il gaseasca pe fiul sau.

Masina Ferrari a fost implicata, marti seara, intr-un accident de circulatie produs in municipiul Timisoara, langa Centrul Bancar. Potrivit martorilor, autoturismul, in care se aflau doi tineri, gonea nebuneste, a intrat intr-o depasire neregulamentara, a acrosat un taxi, s-a rasucit pe sosea si a calcat un tanar care se plimba pe trotuar alaturi de o prietena. Pietonul, in varsta de 28 de ani, a murit, iar fata este in stare stabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.