Jurnalistul Andrei Gheorghe a acceptat oferta de coordonare a departamentului de comunicare al Ministerului de Finante, condus de Sebastian Vladescu, informeaza astazi, presa centrala.
Deocamdata, Andrei Gheorghe se va ocupa de strategia de comunicare a ministerului, fara sa ocupe functia de purtator de cuvant, noteaza Impact News. "Voi incerca sa pun putina ordine in comunicarea pe care-o fac ei”, a declarat Andrei Gheorghe si pentru cotidianul Gandul.

Ultimul proiect al lui Gheorghe a fost show-ul de televiziune de la Kanal D, "Rataciti in Panama". In urma cu cateva luni, Andrei Gheorghe si-a lansat si un site, presa.nu, alaturi de alti doi jurnalisti de marca ai momentului, Mihnea Maruta si Iulian Comanescu.

Iata ca, din postura de om de televiziune, Andrei Gheorghe sare direct la postul de consilier pe probleme de comunicare, intr-o institutie a statului. Este un job de "analiza si management", recunoaste Gheorghe intr-un interviu acordat Wall-Street.

  • Wall-Street: Va veti ocupa de organizarea departamentului de comunicare al Ministerului de Finante. Ce veti face mai exact?
  • Andrei Gheorghe: Pentru inceput am sa fac o evaluare.
  • Wall-Street: A activitatii? A oamenilor?
  • Andrei Gheorghe: Da.
  • Wall-Street: Aveti niste persoane, niste nume pe care le considerati potrivite pentru a lucra acolo? Vreti sa aduceti oameni?
  • Andrei Gheorghe: Nu. In acest moment pe mine ma intereseaza oamenii care lucreaza aici, nu oamenii pe care as dori sau nu sa-i aduc. In primul rand acesti oameni trebuie respectati pentru faptul ca deja de atata amar de vreme fac aceasta meserie. Asa ca, daca o sa doresc alti oameni de pe piata, cunosc foarte multi in mediul privat si sunt convins ca foarte multi dintre ei vor dori sa ma urmeze daca le voi face aceasta oferta. Pentru ca provocarea este, evident... incredibila.

Interviul integral aici.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.