Tolontan si Gazeta Sporturilor nu se opresc sa ne surprinda. Ieri, pe prima pagina a Gazetei am admirat fotografia proprietarului Voiculescu. Deasupra, un titlu acuzator: "Bani publici prin firma apropiata afacerilor Voiculescu pentru imaginea Ridzi+EBA". O situatie surprinzatoare, nemaiintalnita in presa romaneasca: proprietarul este acuzat de propriul ziar ca a participat la o ilegalitate, comenteaza 7Plus.
Este vorba despre o premiera in presa din Romania, un moment in care un ziarist si ziarul pe care il carmuieste indraznesc sa faca acuzatii grave la adresa patronului. Aceasta cu atat mai mult cu cat vorbim despre cea mai mare ancheta jurnalistica a ultimilor ani: "Cazul Ridzi".

Cu siguranta, indrazneala de a depasi limitele intereselor va ramane in istoria presei si studiu de caz in scoala. Poate ca, asa cum arata 7plus, aceasta "este cea mai pasionanta poveste din presa romaneasca, cu un Tolojurnalist si un mogul".

"I-AM GASIT! Bani pentru imaginea Ridzi+EBA via Voiculescu", titra Tolontan ieri pe blogul sau. A ramas arhivata aici si o imagine a primei pagini de ieri, din Gazeta Sporturilor unde fotografia patronului este pusa in directa legatura cu scandalul deturnarii banilor de la Ministerul Turismului din zilele de 1 si 2 mai, anul acesta.

Situatia devine si mai incitanta daca ne amintim momentul in care chiar Dan Voiculescu ne indemna pe blogul sau, dupa un alt atac al lui Tolontan la adresa sefului: "Libertatea presei e o chestie grozava. Savurati-o!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.