Compania aeriana irlandeza Ryanair are in plan sa introduca zboruri pentru care sa vanda bilete de 5 lire sterline "cu loc in picioare".

Michael O'Leary, CEO-ul companiei, va prezenta propunerile conducerii companiei, printre aceastea numarandu-se si perceperea unei taxe de 1 lira pentru folosirea toaletei din avion, menita sa ii incurajeze pe pasageri sa foloseasca grupurile sanitare din aeroport, scrie The Telegraph.

Astfel, va fi introdusa o zona cu "scaune verticale" in spatele fiecaruia dintre cele 250 de avioane ale companiei. Costul unei calatorii va fi astfel optimizat la un cost intre 4 si 8 lire.

Singurul obstacol care se inalta in fata acestei idei "verticale" vor fi normele de siguranta a zborului. Legile aviatiei spun ca pasagerii trebuie sa poarte centura de siguranta în timpul decolarii, aterizarii si pe durata turbulentelor, asa ca trebuie sa fie asezati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.