Zone Arena va continua sa functioneze, in ciuda avertismentelor autoritatilor, care sustin ca investitia nu este autorizata, in timp ce proprietarul acesteia, Dorian Ciubuc, afirma ca a cerut documentele si ca le asteapta, iar evenimentele deja programate se vor desfasura, insa cu restrictii.

Ciubuc a confirmat si faptul ca Zone Arena a functionat in lipsa autorizatiei care sa-i permita sa continue amenajarile si sa investeasca in reducerea nivelului de zgomot, fiind inchiriata pentru mai multe zeci de mii de euro organizatorilor unor concerte in doar cateva saptamani.

Zone Arena s-a lansat in primavara lui 2010, prezentandu-se ca "noua Mecca a distractiei din Bucuresti", cu sute de locuri de parcare, cu o capacitate de 5.000 de oameni si cu potentialul de a organiza expozitii, targuri, concerte si festivaluri, scrie Mediafax.

La inceputul lunii mai a debutat ca arena de concerte pentru cateva spectacole de nu prea mare anvergura, intre care cel al unui celebru cantaret grec pe nume George Dalaras, care a adunat circa 2.500 de spectatori, si cel al lui Goran Bregovic.

Seria concertelor mari de la Zone Arena a fost deschisa de show-ul lui Bob Dylan din 2 iunie, la care au asistat circa 10.000 de spectatori. Concertul, produs de Emagic!, a ajuns la Zone Arena dupa ce a fost anuntat, initial, pe Stadionul de Rugby "Iolanda Balas Soter".

Timp de o luna, din 11 iunie pana in 11 iulie, Zone Arena a fost amenajat ca spatiu pentru vizionat meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala. Simultan, in 18 iunie, Zone Arena, devenita "Orasul Fotbalului" pe durata competitiei din Africa de Sud, a gazduit show-ul Aerosmith, organizat de Events.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.