Prima Casa schimba politica dezvoltatorilor imobiliari. Acestia ies pe piata cu oferte noi care sa se incadreze in plafonul impus de programul Prima Casa, sperand astfel sa reuseasca sa mai vanda din stocul de locuinte pe care il au.
Pentru a-si face si mai atractive ofertele, investitorii ofera bonusuri la achizitioanare unei locuinte. Este si cazul fratilor Negoita care promit o masina pentru oricine cumpara un apartament de la ei.

"Avem in oferta o garsoniera la 39.500 euro + tva 5%, un apartament de doua camere la 49.000 euro + tva 5%, pret in care includem si un automobil Chevrolet Spark, iar pentru cei care doresc sa achizitioneze un apartament de trei camere am pregatit doua variante: 74.000 euro + tva 5% sau 79.000 euro + tva 5%, pret in care includem si automobilul mai sus mentionat", a declarat pentru Imopedia Ionut Negoita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.