Toti stiu ca exista, cativa le acceseaza, insa nimeni nu recunoaste asta. Nu apar in mediaplanuri, "ascund" o industrie de milioane de euro, iar reclamele pe care le afiseaza sunt, fara exceptie, "specifice" domeniului.

Sase site-uri straine care au continut pornografic atrag lunar peste doua milioane de vizitatori unici din Romania, dar acest target nu este luat in seama de niciuna dintre partile care formeaza puzzle-ul publicitatii online din Romania: agentii media, regii de vanzari online si clientii online.

Dincolo de falsa pudoare, vorbim de milioane de romani care navigheaza pe acest tip de continut. Cele mai traficate sase site-uri sunt, in ordinea traficului pe care l-au inregistrat de la utilizatorii din Romania, pornhub.com (peste 920.000 de vizitatori unici pe luna), livejasmin.com (peste 840.000 de vizitatori unici), redtube.com (630.000), tube8.com (380.000), xhamster.com (320.000), youporn.com (240.000), potrivit Money.ro

Potrivit Doubleclick AdPlanner, peste 9,9 milioane de romani acceseaza lunar Internetul. Numarul de vizitatori se poate afla in momentul in care se seteaza audienta respectivelor site-uri ca target pentru o posibila campanie publicitara.

Tot potrivit Doubleclick AdPlanner, comparand, primele sase site-uri de stiri generaliste din Romania, realitatea.net, stirileprotv.ro, gandul.info, evz.ro, hotnews.ro si antena3.ro, atrag luna peste 2,8 milioane de vizitatori unici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.