Executivul ar putea decide in sedinta de guvern din 25 martie majorarea accizelor la combustibili incepand cu 1 aprilie, in functie de situatia incasarilor la buget pe luna martie, au declarat surse guvernamentale.
"Decizia privind cresterea acizelor la combustibili cu data de 1 aprilie ar putea fi discutata in prima sedinta de Guvern, unde se asteapta o prezentare a evolutiei incasarilor pe luna martie din partea ministrului Gheorghe Pogea. Daca incasarile pe primele 25 de zile ale lunii martie vor fi mai mici decat se estima initial este posibil sa decidem cresterea accizelor la benzina si motorina incepand cu luna aprilie", au precizat reprezentantii Executivului, citati de NewsIn.

Pe de alta parte, sursele au adaugat ca pretul gazelor ar putea sa scada.

Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat recent ca nu exclude o crestere a nivelului accizelor la carburanti in acest an, in cazul in care va fi nevoie de venituri mai mari la buget.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.