Un om de afaceri din judetul Olt a fost gasit mort, sambata, in incinta fermei sale din comuna Valea Mare, din primele cercetari ale politistilor reiesind ca barbatul s-ar fi injunghiat de trei ori cu un cutit in inima.

Medicii legisti confirma ca omul de afaceri Constantin Spak, s-a sinucis, injunghiindu-se de trei ori cu un cutit in inima, una dintre lovituri fiindu-i fatala.

Potrivit comisarului-sef Elena Tinca din cadrul Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt, sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, o femeie a anuntat la numarul unic de urgenta 112 ca in incinta unei ferme din comuna Valea Mare se afla cadavrul unui barbat.

Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca persoana decedata era chiar proprietarul fermei, Constantin Spak de 60 de ani.

"Din primele cercetari, echipa operativa a Politiei Slatina a constatat ca victima si-a aplicat trei lovituri de cutit in inima. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX comisar-sef Elena Tinca.

Prietenii barbatului sustin ca acesta suferise in urma cu putin timp o operatie de transplant de ficat.

"Ultima data l-am vazut miercuri. Am fost pe la el pentru ca mi s-a parut abatut. Suferise intr-adevar o operatie de transplant, dar nu cred ca acesta este motivul. Am auzit si eu ca lumea de aici sustine ca ar fi avut probleme cu banii, ca ar fi pierdut niste bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.

Cadavrul omului de afaceri va fi depus la morga pentru necropsie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.