Cel mai cunoscut muzeu din lume dedicat iubitorilor de Formula 1 isi deschide larg portile si pentru vizitatorii din Romania.

Istoria bolidului cu un calut cabrat este acum accesibilagratuit fanilor romani prin intermediul Forza Rossa. Astfel, toate persoanele care cumpara produse in valoare de peste 1.000 de lei de la Ferrari Store din Bucuresti vor primi un tichet care le asigura accesul gratuit in universul de la Maranello.

Galeria Ferrari, amplasatala Maranello, a primit numai anul trecut peste 200.000 de oaspeti. Deschisadin 1990, aceasta este vizitataanual de sute de mii de oameni, curiosi sadescopere istoria Ferrari chiar acolo unde ea se scrie de zeci de ani. Admiratorii marcii gasesc aici nu doar unele dintre cele mai spectaculoase masini Ferrari construite vreodata, ci si o sectiune dedicata exclusiv Formulei 1. Si Scuderia Ferrari are sediul la Maranello.

De la infiintarea ei, in 1929, de catre Enzo Ferrari, la Scuderia Ferrari s-au construit continuu masini de curse si s-au pregatit piloti profesionisti.

De-a lungul istoriei sale, Scuderia Ferrari a avut 15 campioni la Formula 1, inregistrand cel mai rasunator succes din toate timpurile si a participat la toate editiile Campionatului Mondial de F1, mai putin la una.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.