Dacia Duster se prezinta in detaliu in primul clip publicitar. Spotul exploateaza la maximum mitul SUV-ului, acela ca poti evada oricand cu el din viata urbana si poti merge in mijlocul naturii. Masina este vopsita in culoarea maro, aceasta fiind culoarea oficiala de lansare a masinii.

Duster, primul SUV din istoria Dacia, va fi dezvaluit fizic la Salonul Auto de la Geneva, in martie, anunta 0-100.ro.

Potrivit Wall-Street, prin cadrele din interiorul Duster, Dacia scoate in evidenta tractiunea integrala.

In functie de conditiile de drum se poate selecta tractiunea 4x2 sau cea 4x4. Sistemul are 3 moduri: 2WD- transmite cuplul numai catre rotile din fata, AUTO - cand sistemul detecteaza o pierdere a aderentei la una dintre rotile din fata, cuplul este distribuit automat si catre rotile din spate, LOCK - cupleaza rotile din spate si fixeaza tractiunea 4x4.

Dacia va lansa modelul Duster, in doua versiuni, 4X2 si 4X4, in Europa, Turcia, Algeria si Maroc in primavara 2010, iar din iunie 2010 sub marca Renault in Ucraina, Orientul Mijlociu si Africa.

Mai multe detalii despre Dacia Duster aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.