Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va cheltui 39,23 milioane lei, fara TVA, pentru extinderea la nivel national a sistemului informatic de emitere si control a rovinietei, care va putea fi procurata si prin SMS.

In varianta clasica, rovinieta poate fi cumparata de la subunitatile CNADNR si de la distribuitorii autorizati (Posta Romana, benzinariile OMV Petrom, MOL, Rompetrol, Automobil Club Roman, UNTRR si altii), scrie cotidianul.

"Obiectivul general urmarit de CNADNR il reprezinta extinderea sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control a rovinietei in vederea cresterii incasarilor din vanzarea de roviniete pentru anumite categorii de vehicule cu cel putin 25%", se arata in caietul de sarcini al licitatiei, conform fin.ro.

Rovinieta electronica a fost introdusa in octombrie 2010 in urma unui contract de 35,96 milioane de lei, fara TVA, atribuit consortiului Novensys Corporation/UTI Systems, care a dezvoltat prima etapa a proiectului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.