Vestile proaste pentru soferi nu contenesc. Reprezentantiii Petrom au anuntat cea de-a patra scumpire la pompa de anul acesta.

"Continuam aceeasi politica de crestere moderata a preturilor, dar urmand principiile de piata pe baza cotatiilor internationale si a fiscalitatii", a declarat directorul Petrom, Mariana Gheorghe, conform realitatea.

Dupa acesta afirmatie, Petrom a majorat pretul carburantilor cu 9 bani pentru motorina, 12 bani pentru benzina, informeaza dailybusiness. Precizam ca pe site-ul oficial al companiei de carburanti nu se anunta modificarile de pret si nici preturile medii, ci doar preturile din fiecare statie.

De la inceputul anului, OMV Petrom a majorat de trei ori pretul carburantilor: la 1 ianuarie, cu 2 bani in cazul benzinei si 9 bani la motorina, la 6 ianuarie, cand preturile au urcat cu 8 bani pe litru, si la 13 ianuarie, cu 19 bani pentru benzina si 26 bani pentru motorina.

Citeste si : Cel mai mare profit obtinut o companie din Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.