Ted Weschler, manager al unui fond de investitii, a platit nici mai mult, nici mai putin, de 5,2 milioane de dolari la o licitatie caritabila a carei premiu era o cina privata cu Buffett.

Istoria se repeta dupa ce, Weschler a platit in urma cu un an suma de 2,6 milioane de dolari pentru a lua masa cu Buffet. De data aceasta managerului "i-a fost servit" un job, cel de a se alatura board-ului Berkshire Hathaway.

In varsta de 50 de ani, Tedd Weschler, managing partner la Capital Advisors, se va alatura altui preferat al lui Buffet, Todd Combs, la conducerea mega-fondului Berkshire Hathaway, ce detine active de 66 miliarde de dolari.

“Dupa ce Buffett nu va mai fi CEO, Todd si Tedd, posibil cu ajutorul inca unui manager, vor fi responsabil de tot portofoliul Berkshire si vor raspunde in fata CEO-ului de atunci si a consiliului de administratie”, scrie presa internationala.

Al treilea membru al echipei nu a fost, inca, anuntat. Pentru o perioada Combs si Weschler vor administra parti mai mici din investitiile grupului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.