Apple recunoaste ca o serie mica de clienti iPad au avut cateva probleme cu noua versiune a tabletei, mai ales cand acestia au incercat sa se conecteze la internet.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat ca Apple ia in calcul defectele si incerca sa remedieze problemele. Acesta nu a putut preciza numarul exact de dispozitive care sunt afectate de aceste greseli de fabricatie, scrie Wall Street Journal.

Alti utilizatori au observat anumite "decolorari" ale ecranului, dar si pete cauzate de luminozitate. Plangeri au mai venit si pentru ca iPad 2 si-ar sterge continutul dupa ce acestuia i se face un back-up.

Nu este pentru prima oara cand cei care si-au cumparat unul dintre gadgeturile Apple se plang de defectiuni. Chiar si utilizatorii iPhone 4 au probleme cu semnalul. Raspunsul Apple? Steve Jobs i-a sfatuit "pur si simplu" sa tina telefonul inntr-o husa!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.