La editia din acest an, desfasurata in perioada 28 iunie-5 iulie, in localitatea Irkutsk din Siberia Orientala (Rusia), au participat 22 echipe cu 152 concurenti din Federatia Rusa, Yakutia si China

La proba de matematica, Romania a castigat trei medalii, prin Marius Tiba - elev in clasa a IX-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, premiat cu aur, Horia Stefan Mania - elev in clasa a X-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti si Andra Ioana Constantinescu - eleva in clasa a X-a la Colegiul National „C. Negruzzi" din Iasi, ambii premiati cu argint.

La informatica, Victor Cristian Ionescu, elev in clasa a IX-a la Colegiul National „I. L. Caragiale” din Ploiesti, a obtinut o medalie de aur.

La chimie, cele trei medalii castigate de tara noastra au revenit Ioanei Moga, de la Colegiul National „Emanoil Gojdu” din Oradea, si lui Octav Caldararu, de la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti, ambii premiati cu argint, si lui Petre Buciu, de la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti, premiat cu bronz. Cei trei elevi sunt absolventi ai clasei a X-a.

La proba de fizica, elevii romani au castigat trei medalii de bronz. Elevii premiati au fost Ioan Bogdan Magdau - elev din clasa a XI-a la Colegiul National „Gheorghe Sincai” din Baia Mare, Marius Constantin - elev in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti si Szerzo Peter - clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Szekely Miko” din Sfantu Gheorghe.