Predicatorul evanghelist american Pat Robertson prezice ca anul 2008 va fi unul al violentei in intreaga lume si al recesiunii economice a Statelor Unite, care va culmina in 2010 cu o prabusire a pietelor bursiere, relateaza Rompres. A devenit deja o
Predicatorul evanghelist american Pat Robertson prezice ca anul 2008 va fi unul al violentei in intreaga lume si al recesiunii economice a Statelor Unite, care va culmina in 2010 cu o prabusire a pietelor bursiere, relateaza Rompres. A devenit deja o traditie ca Robertson, fondator al retelei de radiodifuziune Christian Broadcasting Network, sa impartaseasca la fiecare inceput de an ceea ce el sustine ca i-a fost comunicat de Domnul despre ce se va intampla in anul care urmeaza. "Domnul a spus ca va fi violenta si haos in lume. Am inceput deja sa vedem ce se va intampla, iar tarile vor fi convulsionate de violenta", a spus el, referindu-se la asasinarea fostului premier pakistanez Benazir Bhutto. El anticipeaza ca, pe fondul acestui haos care va cuprinde lumea, tot mai multi oameni il vor cauta pe Domnul si se vor indrepta catre evanghelism. Predicatorul american a mai prezis pentru 2008 recesiunea Statelor Unite, in contextul in care dolarul va continua sa se deprecieze si pretul barilului de petrol sa se majoreze, ajungand chiar pana la 150 dolari. El mai anticipeaza si o prabusire spectaculoasa a pietelor bursiere pentru 2009 sau 2010. La inceputul anului 2004, Robertson prezisese ca presedintele George W. Bush va fi reales, insa anul acesta el a refuzat sa dezvaluie cine va deveni noul lider de la Casa Alba, spunand doar ca 'voi tine asta pentru mine si voi privi cu groaza la ce se va intampla".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.