Presedintele Traian Basescu a anuntat, ieri seara, la Realitatea TV, ca nu va mai participa, in seara aceasta, la emisiunea anuntata de TVR urmare a unei solicitari in acest sens a sefului statului. Basescu a spus ca romanii nu sunt informati in lega
Presedintele Traian Basescu a anuntat, ieri seara, la Realitatea TV, ca nu va mai participa, in seara aceasta, la emisiunea anuntata de TVR urmare a unei solicitari in acest sens a sefului statului. Basescu a spus ca romanii nu sunt informati in legatura cu referendumul si a acuzat TVR in legatura cu acest lucru. "TVR a refuzat sa informeze populatia in legatura cu referendumul", a spus Basescu, acuzand postul public ca, prin conducere, este controlat de PSD si PNL. De asemenea, el a sustinut ca nu exista nici un razboi intre palatul Cotroceni si Victoria, presa fiind cea care a inventat aceasta problematica. "Este o concluzie a presei care nu a vrut sa intre in profunzimea afirmatiilor mele", a spus Basescu. El a insistat ca presa a inventat "razboiul dintre palate" de fiecare data cand, din postura de sef al statului, a facut consideratii privitoare la situatia din agricultura, sanatate, energie, sau a vorbit despre coruptia de la nivelul guvernamental. "Presa a construit mediatic razboiul dintre palate", a concluzionat Traian Basescu. (R.G.)
Basescu: "Acuzatiile aduse lui Adrian Nastase sunt credibile"
Acuzatiile de coruptie care planeaza asupra ex-premierului Adrian Nastase "sunt credibile", a sustinut ieri seara, la Realitatea TV, presedintele Traian Basescu. "La Nastase acuzatiile sunt credibile", a insistat seful statului. Totodata, el a fost de parere ca daca primarul pesedist al Constantei, Radu Mazare, este gasit nevinovat de instanta, va castiga inca cinci mandate.(R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.