Julia Chelaru (30) este candidata pe care o propunem azi la titlul de “Sex Bomb Gardianul” si care va fi directorul ziarului nostru pentru o zi, daca va obtine cea mai mare nota din partea dumneavoastra pe site-ul www.gardianul.ro. Este
Julia Chelaru (30) este candidata pe care o propunem azi la titlul de “Sex Bomb Gardianul” si care va fi directorul ziarului nostru pentru o zi, daca va obtine cea mai mare nota din partea dumneavoastra pe site-ul www.gardianul.ro. Este originara din Moldova si a debutat in muzica in trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrascanu si Andreea Banica. Din cauza ca fetele nu se mai intelegeau, formatia s-a destramat, iar Julia si Claudia au demarat proiectul Sexxy. Tot din cauza certurilor, cele doua fete s-au despartit, fiecare urmand o cariera solo. Julia s-a casatorit, luna aceasta, cu impresarul ei, Bogdan Jianu.

Julia Chelaru a debutat in muzica in formatia Exotic, impreuna cu Andreea Banica si Claudia Patrascanu. Cele trei fete au avut succes atunci, mizand pe o imagine cat mai sexy, ajutata de un stil vestimentar provocator. Trupa, impresariata de Bogdan Jianu, s-a destramat dupa scurt timp. Cea care si-a dorit o cariera pe cont propriu a fost Andreea Banica. In timp ce aceasta s-a asociat cu Cristina Rus si au infiintat trupa Blondy, Julia si Claudia au ramas impreuna, schimbandu-si numele in “Sexxy”. Au rezistat pe piata cat iva ani, insa nu au avut vanzari-record sau succese rasunatoare. Au inceput sa se certe tot mai des, iar Claudia a lasat de inteles ca nu se bucura de aceeasi promovare ca si colega ei, al carei iubit era chiar impresarul trupei, tot Bogdan Jianu. Dupa despartirea formatiei, fetele au avut cateva “meciuri” chiar in direct, la televizor si nu s-au sfiit sa faca declaratii acide una la adresa alteia. Ele nu au trecut nici pana acum peste acel conflict. Claudia a ramas cu numele de “Sexxy”, in timp ce Julia s-a relansat sub titulatura de “Esenzza”.



Dupa ce a spus “adio” trupei Sexxy, Julia nu a lipsit prea mult din peisajul muzical, ci a revenit solo, anul trecut, primul sau single fiind “Refren pentru inima mea”. A organizat o lansare cu fast, cu multe vedete invitate, intr-un club din Bucuresti. Printre cei prezenti la petrecere s-a numarat si maestrul Gil Dobrica. A filmat apoi un videoclip de imagine, pentru care si-a dorit mai multe tinute, spre disperarea iubitului si impresarului ei, Bogdan Jianu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.