Cunostinte. In cei noua ani de cand este medic la Directia de Cercetari Penale, Doru Badescu se ingrijeste de sanatatea arestatilor celebri Doru Badescu se poate lauda ca este medicul roman caruia i-au trecut prin cabinet cei mai mediatizati arestat
Cunostinte. In cei noua ani de cand este medic la Directia de Cercetari Penale, Doru Badescu se ingrijeste de sanatatea arestatilor celebri Doru Badescu se poate lauda ca este medicul roman caruia i-au trecut prin cabinet cei mai mediatizati arestati. Astfel, de la Razvan Temesan si Miron Cozma pana la Ioana Maria Vlas, si Marian Iancu, doctorul Badescu i-a consultat si le-a prescris retete tuturor celebritatilor care au ajuns in arestul Politiei Romane in ultimul deceniu. "La Cercetari Penale am ajuns mai mult intamplator, in 1998", povesteste Doru Badescu. Mai in gluma, mai in serios, marturiseste ca nici el nu stie de ce a ramas pana acum in acest post. "E adevarat, cunosti foarte multi oameni importanti, insa pe mine nu ma intereseaza cat de faimosi sunt, ma port cu ei asa cum ma port cu oricare alt pacient. De exemplu, atunci cand l-au adus pe Passaris, nu am acceptat sa-l consult incatusat. Asta l-a uimit foarte tare si s-a comportat ca un miel. Si Ioana Maria Vlas mi-a promis ca imi dedica un capitol din memoriile pe care si le scrie in celula", spune medicul. Desi cunoaste multe secrete, Doru Badescu este foarte discret. "I-am cunoscut in momente foarte grele pentru ei. Majoritatea erau socati, nu le venea sa creada ca au ajuns din anumite pozitii direct dupa gratii. Am fost si confesorul lor, atunci cand nu aveau cu cine sa vorbeasca, insa secretele lor raman intre noi", incheie Doru Badescu. Doru Badescu ne-a marturist ca, in adolescenta, visa sa devina fotbalist profesionist. "Am fost junior la FC Caracal si aveam mari sanse sa prind echipa mare a Universitatii Craiova. Nu a fost sa fie", povesteste Badescu. Pentru ca juca fotbal prea mult, nu avea timp de scoala. Vestea a ajuns la urechile tatalui sau, care l-a convins sa puna ghetele in cui pentru a se face medic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.