Lantul francez de magazine Inter Marche a lansat un nou centru comercial, Proxima Shopping Center. Investitia in acest proiect de la Vaslui se ridica la peste 12 milioane de euro, relateaza NewsIn. Conducerea mall-ului a declarat ca, pentru inceput,
Lantul francez de magazine Inter Marche a lansat un nou centru comercial, Proxima Shopping Center. Investitia in acest proiect de la Vaslui se ridica la peste 12 milioane de euro, relateaza NewsIn. Conducerea mall-ului a declarat ca, pentru inceput, va deschide propriul magazin, InterEx, cu o suprafata de 3.200 mp, precum si magazinul Altex Megastore, care se va intinde pe 500 mp. Celelalte magazine vor fi deschise in luna septembrie. InterEx Vaslui este a zecea locatie din Romania si comercializeaza peste 12.000 de articole.
CDERINTEREX este filiala romaneasca a grupului francez "Groupement des Mousquetaires", al cincilea din lume in domeniul distributiei si al comercializarii de produse alimentare si nealimentare. Grupul, cunoscut in special prin intermediul firmei Inter Marche, este reprezentat in opt tari, dispune de 10 marci specializate si reuneste 4.000 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.