Formatia DJ Project a primit, din partea casei de discuri Cat Music, Discul de platina pentru vanzarile de peste 25.000 de unitati ale albumului "Povestea mea", potrivit Mediafax. De asemenea, cunoscuta formatie a castigat si trofeul pentru cea mai b
Formatia DJ Project a primit, din partea casei de discuri Cat Music, Discul de platina pentru vanzarile de peste 25.000 de unitati ale albumului "Povestea mea", potrivit Mediafax. De asemenea, cunoscuta formatie a castigat si trofeul pentru cea mai buna trupa dance a anului, la Premiile MTV Romania. Trupa DJ Project are trei membri: DJ Gino Manzzotti, DJ Maxx si solista Elena. Cei trei au lansat albumul premiat, "Povestea mea", vara trecuta. De pe acest album au fost lansate doua extrase pe single - piesele "Esti tot ce am" si "Inca o noapte", ambele piese ocupand cele mai inalte pozitii din clasamentele muzicale de specialitate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.