Dupa ce in urma cu doi ani a descins in miez de noapte in sediul unui post de politie pentru a-i verifica pe oamenii legii daca nu sunt bauti, deputatul PD de Suceava Aurel Olarean a fost implicat zilele trecute intr-un alt mare scandal, intrand din
Dupa ce in urma cu doi ani a descins in miez de noapte in sediul unui post de politie pentru a-i verifica pe oamenii legii daca nu sunt bauti, deputatul PD de Suceava Aurel Olarean a fost implicat zilele trecute intr-un alt mare scandal, intrand din nou in vizorul Politiei.

Olarean si seful sau de cabinet, Ilie Babalean, sunt acuzati ca, insotiti de zeci de tineri implicati in campania electorala pentru referendumul de sambata, au descins, luni seara, la locuintele celor mai de seama pesedisti ai orasului sucevean Milisauti, primarul Mircea Laurus si secretarul filialei locale a social - democratilor, consilierul local Dumitru Botnariuc. Din cate se pare, scandalul a plecat de la pliantele electorale pe care cativa tineri din tabara deputatului Olarean le imparteau prin oras.

Amenintari in stanga si-n dreapta cu puscaria
Dumitru Botnariuc, unul dintre cei doi pesedisti care s-au trezit cu musafiri nepoftiti la poarta, povesteste ca a dat nas in nas cu cativa dintre acei tineri care, in ciuda refuzului sau categoric, au incercat in mai multe randuri sa-l convinga sa ia un pliant: „Le-am zis ca sunt membru PSD si ca nu-mi trebuie. Dar ei tot ma luau la misto si se tineau dupa mine cu pliantele. Le-am spus sa si le bage undeva si sa nu-mi dea ca le rup“. Dumitru Botnariuc spune ca, dupa aproape 20 de minute de la acel incident, a ajuns acasa, moment in care a observat trei masini oprite in fata portii sale, din care coborau mai multi tineri imbracati in haine de culoare portocalie strigand lozinci politice. „Am vazut ca unul dintre ei avea scris pe geaca PLD. Le-am spus ca mai bine veneau cu subventii, decat cu gargara electorala. si de aici o inceput totul. Dupa cateva minute, dintr-una din masini a coborat Olarean. Deputatul... a inceput sa ma ameninte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.