Vanda Condurache, director de programe la TVR Iasi, a decedat miercuri  dimineata in urma unui accident de circulatie. Taxiul pirat care o ducea la aeroport a plonjat in lacul Ciric.

Tragedia a avut loc in zona Ciric, langa Iasi, la
Vanda Condurache, director de programe la TVR Iasi, a decedat miercuri dimineata in urma unui accident de circulatie. Taxiul pirat care o ducea la aeroport a plonjat in lacul Ciric.

Tragedia a avut loc in zona Ciric, langa Iasi, la ora 5.30, in timp ce Vanda Condurache se deplasa spre aeroport cu taxiul. Ea urma sa se deplaseze cu avionul spre Capitala, dar autoturismul in care se afla a derapat pe carosabilul umed, s-a lovit de o borna, apoi a cazut in lacul Ciric. In urma accidentului a murit si soferul taxiului, marca Cielo, cu numarul de inmatriculare IS-83-VRL, Ionel Danut Hrinca, in varsta de 50 de ani, sofer la firma Taxicom. Taximetrul cu care se deplasa Vanda Condurache era unul „pirat“ deoarece autorizatia sa, cu numarul 0864 era valabila pentru 2005-2006. Conducerea firmei Taxicom nu a dorit sa comenteze evenimentul. Accidentul a fost raportat de un taximetrist care se intorcea de la Aeroportul International Iasi si care a vazut ca din apele lacului Ciric ies rotile unei masini. Politia si medicii ambulantei au declarat ca ocupantii masinii au murit prin inec.

Soferul mort avea in man a o bricheta
„Cand a fost scoasa din apa, in masina a fost gasit soferul mort, care tinea in mana o bricheta. Cred ca voia sa-si aprinda o tigara sau voia sa aprinda o tigara doamnei. Alaturi de el se afla clienta sa, moarta si ea. Victimele nu prezentau traumatisme grave“, a declarat un martor ocular. Proprietarul masinii, Lucian V.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.