Totul a inceput in urma cu vreo doua saptamini, cind am primit pe e-mail o secventa magnifica din monologul dlui Fortuna de la DDTV, in care expunea pe scurt diferentele dintre serpilieni, gorilieni, vulturieni si... pestilieni. Duminica asta insa, p
Totul a inceput in urma cu vreo doua saptamini, cind am primit pe e-mail o secventa magnifica din monologul dlui Fortuna de la DDTV, in care expunea pe scurt diferentele dintre serpilieni, gorilieni, vulturieni si... pestilieni. Duminica asta insa, pe OTV, miraculosul domn Fortuna era in plin delir creativ. Cei care n-au vazut pina acum nici o secventa cu dl Fortuna e bine sa stie ca personajul e un soi de vraci tehnolog de ultima generatie, guru patriot si mesia grafoman, amestec suprem de sfint zalmoxian si bioenergetician socialist, o personalitate in mintea caruia extraterestrii, daco-getii, incasii si spiridusii danseaza vals pe perechi. E suprem, domnilor si doamnelor, merita urmarit! In comparatie cu el, Hegel e doar un neamt ratacit prin istoria gindirii. In sinteza fenomenologica a dlui Fortuna, totul are legatura cu absolut orice; oamenii se impart in cinci mari categorii: gorilieni, serpilieni, vulturieni, pestilieni si balaurieni. Serpilienii sint un fel de extraterestri aflati in misiune pe Terra si se pot recunoaste usor pentru ca poarta ochelari de soare. Vulturienii sint cam aerieni, fireste, gorilienii sint cool, iar balaurienii - foarte periculosi fiindca ne vampirizeaza energetic. Profetia finala, Apocalipsa dupa Fortuna, ar surveni prin 2012, moment in care niste nave spatiale vor extrage alesii din citeva aglomerari urbane, precizate clar de dl Fortuna, si-i vor duce pe Luna. Timisoara, Arad, Sacele (o fi avind rude pe-acolo), Botosani, Suceava, sectorul 1 si sectorul 5 din Bucuresti sint baze de recrutare a alesilor. Sa nu creasca naiba preturile in sectorul lui Vanghelie fiindca se va inghesui lumea sa cumpere locuri in fata la venirea extraterestrilor. Da, bai, nene, cite-o portie de energie sacra, sa ajunga la toata lumea, se va auzi atunci din Sacele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.