Vedetele noastre mioritice ascund o poveste a lor, in mare parte numai de ele stiuta. Dar si secretele bine ascunse ies, uneori, la iveala. De pilda, Anda Adam si-a pierdut virginitatea inca de la 15 ani. Primul barbat din viata artistei a fost un ta
Vedetele noastre mioritice ascund o poveste a lor, in mare parte numai de ele stiuta. Dar si secretele bine ascunse ies, uneori, la iveala. De pilda, Anda Adam si-a pierdut virginitatea inca de la 15 ani. Primul barbat din viata artistei a fost un tanar nascut in aceeasi zi cu ea, pe 27 aprilie, dar cu un an mai mic. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamelor lor, care lucrau la Sala Palatului, la un cunoscut salon de infrumusetare din acea vreme, care, odata ce au descoperit ca cei doi copii au in comun data nasterii, au decis sa le faca si cunostinta. Intre Anda, domiciliata la acea vreme intr-o casa nationalizata din cartierul Giulesti, si Razvan Cottching s-a nascut o frumoasa poveste de dragoste, ce a durat nu mai putin de trei ani si jumatate. Vinovata de despartire a fost chiar cantareata. Odata ce a simtit gustul succesului, Anda a crescut standardul, dorindu-si, se pare, altceva. Pentru ea insa, Razvan a ramas doar o amintire, primul barbat din viata sa.
L-a inselat cu un bodyguard
La acea vreme, Anda era o fata micuta de statura si slabuta, facea patinaj si inot. Razvan, absolvent al Liceului I.L. Caragiale, a sprijinit-o si a ajutat-o, tatal sau fiind un om de afaceri prosper. Relatia cu artista a inceput insa a se raci la scurt timp dupa ce aceasta a implinit 18 ani. Anda dansa deja in localuri cunoscute, avea spectacole in diverse restaurante, precum Doi cocosi, si se lansase, tot cu ajutorul prietenului, si in televiziune. Razvan era si cel care ii facea la acea vreme negativele, pe banii lui. Ruptura definitiva s-a produs in momentul in care Anda l-a inselat pe Razvan cu un bodyguard dintr-un club bucurestean. Ei au mai pastrat legatura doar telefonic. Din acel moment, artista a stiut ce vrea, ea devenind iubita unui bogatas din Giurgiu, care detinea o avere considerabila.


Patroana de salon
In prezent, Anda are propria afacere, care-i aduce un profit frumusel. Probabil luand exemplu de la mama sa, care a lucrat la un coafor, artista si-a deschis propriul salon de infrumusetare, situat in centrul Capitalei, cu preturi accesibile. Aparatura, foarte moderna, este achizitionata tocmai din America.

Indragostita de Victor Slav
Anda Adam este, de cateva luni, iubita prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV, Victor Slav. Ne este foarte bine impreuna si nu avem nici un motiv sa ne ascundem. Nu am crezut ca pot simti ceea ce simt pentru Victor. Este un om minunat. Ne-am dat seama ca sentimentele pe care le avem sunt sincere si foarte puternice. Suntem foarte indragostiti. Nu e o toana pentru nici unul dintre noi, spune cantareata. Anda si Victor s-au cunoscut in urma cu cateva luni, cu ocazia show-ului Dansez pentru tine, la care au participat. Desi cantareata s-a indragostit pe loc de prezentator, acesta a avut ochi pentru ea abia dupa ce artista a fost eliminata din concurs. La acea vreme, artista spunea ca se va casatori cu prietenul ei de atunci, Bogdan.
Am fost primul barbat din viata ei. Cat timp am fost impreuna, eu m-am ocupat de Anda si pot spune ca in mare parte s-a realizat cu ajutorul meu. Ea era o saraca. Razvan Cottching (primul barbat din viata Andei)


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.