N-au trecut decat trei zile de cand ministrul Sebastian Vladescu, epicurian si plezirist, a transmis un sictir elegant europenilor care au cerut eliminarea oricarei discriminari aduse de introducerea taxei de prima inmatriculare ca a si sosit raspuns
N-au trecut decat trei zile de cand ministrul Sebastian Vladescu, epicurian si plezirist, a transmis un sictir elegant europenilor care au cerut eliminarea oricarei discriminari aduse de introducerea taxei de prima inmatriculare ca a si sosit raspunsul. De asta data, vine direct de la Laszlo Kovacs, comisarul european pentru taxe si impozite, care a somat Romania, la cel mai oficial mod posibil, ca intr-un termen de sase luni sa racordeze legea strict la reglementarile europene! Nici nu-i rau, si-o fi spus Vladescu, de vreme ce de-acum si pana in septembrie ramane tot ca el, dealerii de masini noi vor face profit din plin, iar fraierii de romani, care vor masini second-hand, vor mai trebui sa astepte. Ce e mai greu de inteles priveste faptul ca, din cate stim noi, ministrul Vladescu nu se ocupa cu vanzarea masinilor si-atunci intrebarea e pentru cine oare isi risca el pozitia, in care e totusi greu de crezut ca-l va mai apuca luna septembrie!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.