Melodiile „Dracula, My Love“ - Simplu & Andra, „Well-o-wee“ - Rednex ft. Ro-Mania si „Sinada“ - New Effect feat. Moni-K au fost eliminate din finala nationala Eurovision. Hotararea a fost luata ieri de o comis
Melodiile „Dracula, My Love“ - Simplu & Andra, „Well-o-wee“ - Rednex ft. Ro-Mania si „Sinada“ - New Effect feat. Moni-K au fost eliminate din finala nationala Eurovision. Hotararea a fost luata ieri de o comisie convocata de postul public de televiziune pentru a analiza acuzatiile de nerespectare a regulamentului concursului.

Cele trei piese au fost scoase din concurs, deoarece fragmente din acestea au fost difuzate inaintea datei de 1 octombrie 2006, incalcandu-se astfel un punct important din regulament. Compozitorul Marius Moga (foto) a declarat ca Morandi & Wassabi, calificati in finala cu piesa „Crazy“, ai carei compozitori sunt Moga si Andrei Ropcea, se vor retrage din finala nationala Eurovision dupa ce „Dracula, My Love“, piesa compusa tot de el, a fost eliminata din concurs. „Nu am ce comentarii sa fac despre decizie. Le dorim distractie placuta in continuare“, a spus Moga.

Melodiile „Dracula, My Love“ - Simplu & Andra, „Well-o-wee“ - Rednex ft. Ro-Mania si „Sinada“ - New Effect feat. Moni-K au fost eliminate din finala nationala Eurovision. Hotararea a fost luata ieri de o comisie convocata de postul public de televiziune pentru a analiza acuzatiile de nerespectare a regulamentului concursului. Membrii comisiei au fost Dan Dediu (compozitor), Titus Andrei (realizator radio), Virgil Popescu (compozitor), Zoli Toth (interpret, membru al trupei Sistem si fost reprezentant al Romaniei la Eurovision) si Andrei Kerestely (compozitor).

Cele trei piese au fost scoase din concurs, deoarece fragmente din acestea au fost difuzate inaintea datei de 1 octombrie 2006, incalcandu-se astfel un punct important din regulamentul concursului. Acesta prevede ca piesele participante trebuie sa nu fi fost editate pe nici un suport audio sau video si sa nu fi fost difuzate pe nici un canal de radio sau televiziune, inainte de data specificata mai sus.

'Ne doare sa avem o finala de doar opt piese>>
„Dracula, My Love“ a fost descalificata din pricina ca un fragment a fost prezentat la premiile MTV Romania din anul 2005.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.