Cluj: Repertoriu Smokie si nunta la miezul noptii
Primarul Emil Boc a condus ostilitatile la miezul noptii in noaptea de Revelion la Cluj, in Piata "Avram Iancu", in fata a peste 10.000 de clujeni. Cu cateva minute inainte de ora 24, Boc a intra
Cluj: Repertoriu Smokie si nunta la miezul noptii
Primarul Emil Boc a condus ostilitatile la miezul noptii in noaptea de Revelion la Cluj, in Piata "Avram Iancu", in fata a peste 10.000 de clujeni. Cu cateva minute inainte de ora 24, Boc a intrat pe scena din fata Operei, din Piata "Avram Iancu", insotit de sotie si cele doua fetite, de ministrul educatiei, Mihail Hardau, presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara, si parlamentarii Vasile Dancu si Daniel Buda. Dupa "Oda Bucuriei", cantata de rapsodul Aurel Tamas, Boc a numarat ultimele secunde ale anului, agitand steguletele UE si al Romaniei. Publicul a fost incantat cu artificii, apoi a asistat la recitalul lui Chris Norman si cel al Paulei Seling. (M.B.)
MehedinTi: Sarmale si vin pe gratis, in strada
La Mehedinti s-au organizat petreceri de Revelion in strada in municipiile Orsova si Drobeta-Turnu Severin. Primarul din Orsova, Constantin Negulescu, ne-a declarat ca, la cumpana dintre ani, municipalitatea a oferit celor 1.000 de cetateni prezenti in centrul orasului un spectacol artistic urmat de foc de artificii plus 3.000 de sarmale si 300 litri de vin. In schimb, in Drobeta, in noaptea de Revelion au fost puse la bataie 10.000 de sarmale si 1.000 litri de vin care au fost consumate rapid. (Iulian Gogonea)
Craiova: Revelion plin pentru medicii craioveni
Primii craioveni nascuti europeni au venit pe lume, in noaptea de Revelion, la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Craiova. Doctorii spun ca cei doi baietei, primul nascut la ora 0,15, iar cel de-al doilea la ora 3,00, sunt perfect sanatosi.
Pe de alta parte, peste 10.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.