Peste 500 de persoane au purtat, ieri seara, adevarate lupte de strada, in cartierul bucurestean Ferentari, cu jandarmii. Scandalul a izbucnit dupa ce reprezentantii Electrica au debransat de la reteaua de energie numeroase familii care se bransaser
Peste 500 de persoane au purtat, ieri seara, adevarate lupte de strada, in cartierul bucurestean Ferentari, cu jandarmii. Scandalul a izbucnit dupa ce reprezentantii Electrica au debransat de la reteaua de energie numeroase familii care se bransasera ilegal sau nu-si achitasera datoriile. Protestatarii au blocat o strada si au incendiat anvelope si diverse bunuri, pompierii intervenind pentru a stinge incendiul. De asemenea, jandarmii si politistii au retinut mai multe persoane.
In vreme ce autoritatile sustin ca bransarile ilegale provoaca pene de curent in intreg cartierul, protestatarii reclama ca printre cei debransati de la reteaua de electricitate se numara si consumatori onesti si fara datorii. Totodata, protestatarii califica drept inconstienta masura autoritatilor de a-i lasa fara energie in prag de iarna. Proteste, dar mai putin violente, avusesera loc si in seara anterioara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.