Directorul general al Directiei Finantelor Publice Timis, Doru Dudas, a declarat ieri ca gruparea de pe Bega are datorii de sase milioane de RON (1,7 milioane de euro), motiv pentru care s-a pus sechestru pe toate bunurile cluburilor, inclusiv pe juc
Directorul general al Directiei Finantelor Publice Timis, Doru Dudas, a declarat ieri ca gruparea de pe Bega are datorii de sase milioane de RON (1,7 milioane de euro), motiv pentru care s-a pus sechestru pe toate bunurile cluburilor, inclusiv pe jucatori.

""Poli Timisoara are datorii de 60 de miliarde de lei vechi, iar din aceasta cauza am pus sechestru asigurator asupra tuturor bunurilor clubului, inclusiv pe jucatori sau pe masina de tuns iarba. Saptamana trecuta m-a cautat Marian Iancu (foto) si m-a asigurat ca banii vor fi platiti"", a spus Dudas. In replica, oficiali ai clubului timisorean au declarat ca stiau ca sechestrul a fost ridicat in cursul zilei de miercuri. ""Probabil ca Finantele vor face recurs. Justitia ne-a dat o data dreptate si ne va da si a doua oara"", a spus purtatorul de cuvant Levente Balint. ""Problema jucatorilor este sa joace, sa castige fiecare meci. Pe ei nu ii afecteaza aceasta problema"", a declarat si directorul sportiv Florin Batranu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.